Het maakt absoluut uit hoe en waarmee we ons verzorgen. Onze huid is tegelijkertijd een zintuig, een immuun- en beschermingsorgaan. Alleen met natuurlijke ingrediënten kunnen wij onze cellen echt voeden en beschermen.

Je toiletkastje is na het medicijnkastje een van de meest gevaarlijke plekjes van je huis. Kijk maar eens waar al je favoriete schoonheidsproducten zijn ondergebracht, het is een giftige nachtmerrie. De groeiende lijst van synthetische ingrediënten die fabrikanten aan hun producten toevoegen is compleet uit de hand gelopen. Wist jij dat veel chemische stoffen worden gemaakt van steenkool of ruwe aardolie? Nu zijn steenkool en ruwe aardolie natuurproducten alleen heeft men tijdens de industriële revolutie ontdekt hoe men van deze natuurlijke grondstoffen synthetische chemicaliën kon maken door ze te bewerken, bijvoorbeeld door ze te verhitten of persen. In de loop der tijd zijn er zo honderdduizenden chemicaliën ontstaan die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Deze chemicaliën worden o.a. gebruikt in cosmetica producten.  Deze chemische stoffen kunnen onze stofwisseling en hormoonhuishouding verstoren omdat ze niet goed kunnen worden opgeruimd en afgevoerd door ons lichaam. Zeker niet als ze niet langs onze lever komen, zoals met alles wat we op onze huid smeren!

Dat al deze chemische stoffen makkelijk onze hormoonhuishouding kunnen ontregelen is maar een deel van het probleem. Veel van deze chemische stoffen zijn ook nog eens kankerverwekkend.

Een jaar geleden zocht ik voor mijn klanten verzorgingsproducten die bij mijn filosofie pasten en ik vond RINGANA. Vanaf het begin ben ik enthousiast over dit merk en dat enthousiasme wil ik doorgeven.  Verder hecht ik erg aan de waarden om onze aarde en alle levende wezens te respecteren. Ik zou een bewustzijn willen creëren voor duurzame consumptie.

Ringana werkt alleen maar met puur natuurlijke, recyclebare, zuivere ingrediënten, zonder toevoegingen van chemische stoffen en daarnaast produceren ze duurzaam, uitsluitend veganistische producten die dierproefvrij zijn. Er worden ook geen conserveringsmiddelen gebruikt, daarom hebben de producten een houdbaarheidsdatum. Verse cosmetica dus!

Zou je graag producten willen proberen? Ga dan naar de webshop www.just2befresh.nl waar je o.a. een proefsetje gezichtsverzorging kunt bestellen.

Gezonde groet,

Anja

Pin It on Pinterest

Share This