Cursus ‘Word je eigen therapeut!’

Uniek traject in Nederland – Vitality First!

Neem je gezondheid en vitaliteit in eigen hand en word je eigen bioresonantietherapeut. 

 Wat is bioresonantie- en frequentietherapie?

Mensen, dieren en planten bestaan uit levende materie. Dat materie in werkelijkheid verdichte energie is, ontdekten natuurwetenschappers zo’n 100 jaar geleden aan de hand van de quantum-theorie. De geneeskunde van de toekomst zou zich niet uitsluitend op materie, maar ook op energie en informatie moeten richten.

Gezondheid start op cellulair niveau. Met behulp van een bioresonantie apparaat analyseer je het informatieveld om vervolgens geïndividualiseerde frequenties toe te dienen die de cellen nodig hebben voor een optimale gezondheid. Het maakt een nieuwe manier van werken aan je vitaliteit en gezondheid mogelijk.

“If you want to find the secrets of the universe,
think in terms of energy, frequency and vibration…” Nikola Tesla.

Hoeveel mensen kampen tegenwoordig niet met chronische klachten waarvoor ze in de reguliere geneeskunde medicijnen krijgen die vaak zoveel bijwerkingen hebben dat mensen niet opknappen, maar zich juist nog beroerder gaan voelen? Het is nu in 2020 nog belangrijker geworden om te werken aan je eigen gezondheid en vitaliteit!

In de cursus ga ik je leren hoe je met het bioresonantieapparaat werkt. Je kunt het apparaat bij mij kopen maar eventueel is huren ook een mogelijkheid.

Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mailtje naar info@hormoonormaal.nl  

Gezonde groet,

Anja

Boekje leef je leven in balans

Wilt u een (huiskamer) lezing of workshop over hormonen?

Boekje “leef je leven in balans!”

Dit boekje is in eerste instantie geschreven voor mijn eigen klanten. Klanten die rekening willen gaan houden met hun hormonen en puur en gezond willen gaan eten. Als steuntje in de rug. Met voldoende recepten om snel te leren hoe je gezond en hormoonfactor proof kunt eten. Waar heel soms gebruik wordt gemaakt van een beetje (natuurlijke!) suikers, voegen we ook vetten en/of eiwitten toe om een eventuele bloedsuikerstijging te beperken. Al schrijvende realiseerden we ons, dat dit boekje ook juist geschikt is voor anderen dan alleen voor onze klanten. Voor hun vrienden, familie en bekenden bijvoorbeeld. Voor mensen die tot nu toe nooit over voeding in relatie tot gezondheid hebben nagedacht. Voor iedereen die wakker geschud wil worden. En voor iedereen die zijn of haar hormoonbalans misschien wel wil herstellen (en waarom je dat zou willen..daar komen we ik op mijn website en in dit boekje echt wel op terug), maar ook nog net niet toe is aan echte actie.

Lezingen/workshops

Ik geef lezingen op maat. Wil je meer weten over hormonale klachten en waarom je hormonen in balans brengen zo belangrijk is, of heb je een specifiek onderwerp of specifieke doelgroep? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mijn workshop is op het moment nog in ontwikkeling. Ik wil een laagdrempelige en betaalbare workshop kunnen geven waarin ik je de eerste beginselen van hormoonbalans uitleg en bijbreng.  Ik maak het in deze basisworkshop niet te ingewikkeld, maar zorg dat je na een halve dag vol zelfvertrouwen weet, hoe je de eerstkomende maanden de basis kunt leggen voor een nieuwe gezonde leefstijl. Natuurlijk zal ik je veel vertellen, maar de nadruk ligt vooral op een praktische invulling. Want uit ervaring weet ik dat, eenmaal thuis, dát vaak het moeilijkste is. Dus weinig suffe teksten en mooie kreten. We gaan het doen, voelen, proeven en zien.

Wil jij het boekje ‘leef je leven in balans’ bestellen? 

Het boekje kost in mijn praktijk € 10,- en als ik het moet opsturen komen daar nog verzendkosten bij.

Heb je interesse in het bijwonen van een lezing of workshop? Vul dan hieronder je gegevens in.

Leef je leven in balans
Leef je leven in balans

    Pin It on Pinterest

    Share This