Het was de afgelopen maanden wat stil qua blogs maar ik heb zeker niet stil gezeten 😊. Ik ben druk geweest met nieuwe dingen verzinnen om jullie nog beter te kunnen helpen fitter en gezonder te worden en ik ga nu iets met jullie delen waar ik super enthousiast over ben! Hormoonormaal gaat namelijk naar Spanje! Nu zul je denken, huh…….? Hormoonormaal gaat haar diensten uitbreiden met een geweldig mooi retreat in Spanje, yeaahhhh. Al een tijdje zat ik te broeden op hoe ik zelf retreats kon gaan organiseren in Spanje om een reset te bewerkstelligen naar een gezonder, fitter lijf met een goede hormonale balans. En het is me gelukt want……ik ben een samenwerking aan gegaan met personal trainer Jan Willem den Hollander en zijn vriendin, en zij wonen in Spanje. Hoe leuk is dat?!

Wat gaan we doen?

Ik heb gemerkt dat het voor sommige mensen best wel een lastig dingetje is om hun leefstijl en voedingspatroon aan te pakken. Door er meerdere dagen aan één stuk mee bezig te gaan, maakt dat het allemaal een stuk makkelijker. Het is dan ook een reis die je stap voor stap leidt naar een gezondere leefstijl en dus een fitter lijf!

Ik ben zo blij met dit programma wat ik jullie kan aanbieden bij Jan Willem van Villa Verde! Doordat je 5 dagen intensief met Jan Willem aan de slag gaat, zul je daarmee zeker een hoop geleerd hebben over gezonde voeding en beweging/training, en wel op zo’n manier dat je er thuis ook echt mee verder kunt! Het traject wordt zelfs op maat gemaakt en is niet afhankelijk van het aantal deelnemers maar gaat altijd door. En het wordt nog mooier want je krijgt zelfs nog een paar maanden after care! Echt? Ja, echt!

Wil je weten wat het precies inhoudt? Wat het voor jou kan betekenen en wat alle mogelijkheden zijn? Wat de after care inhoudt? Klik dan op onderstaande link.

Spanje retreat Hormoonormaal

Gezonde groet,

Anja

Pin It on Pinterest

Share This