Bioresonantie therapie

 

Vanaf juli 2018 ben ik in contact gekomen met een geweldig mooi bioresonantie apparaat. Ik ben me erin gaan verdiepen en heb de e-lybra aangeschaft en opleiding gevolgd om ermee te leren werken.

Wat is bioresonantie nou precies?

Bioresonantie gaat uit van het feit dat alles een bepaalde trilling (frequentie) heeft. Bio betekent leven en verwijst naar levende organismen zoals de mens, dier, planten en micro-organismen. Resonantie komt uit het Latijns en betekent ‘meetrillen’.

Bioresonantietherapie is holistisch en dat houdt in dat het naar jou als geheel kijkt. Geestelijk welzijn, emotioneel welzijn en lichamelijk welzijn hebben allemaal verband met elkaar en worden daarom  meegenomen om een totaal beeld te krijgen van de algehele gezondheidstoestand.

De e-lybra zoekt naar onbalansen en behandelt deze dan ook meteen. Vaak liggen er onderliggende oorzaken ten grondslag aan een klacht die we met de e-lybra naar de oppervlakte kunnen brengen waarna ook die onbalansen behandeld kunnen worden om zodoende de klacht te verminderen.

Wat bioresonantie doet is het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreken. Het doet niet meer dan het lichaam aan kan.

Omdat bioresonantie therapie geen schadelijke bijwerkingen kent is deze therapie ook zeer geschikt voor kinderen.

Meten is weten

Waar ik bioresonantie ook voor gebruik is om voedselintoleranties of andere intoleranties te meten.

Ook kun je een mineraal analyse test laten doen om tekorten op te sporen. Of een vitamine test. Wie weet gebruik je zelf al wel supplementen maar zou je eigenlijk wel willen weten of je die nodig hebt? Ook dat kan ik uittesten.

Ook kan ik testen of er onbalansen zijn in de belangrijkste hormonen. Meestal is me dat al wel duidelijk aan de hand van mijn uitgebreide anamnese alleen kan het fijn zijn om dit nog even te checken.

 

 

 

Boekje leef je leven in balans

Wil je een voedselintolerantietest of vitaminen/mineralen test?

q

Uitgebreide voedselintolerantie test

We gaan een uitgebreide lijst met voedingsmiddelen testen. Een overzicht van de voedingsmiddelen waar een intolerantie voor is, wordt achteraf toegestuurd met een voedingsadvies voor de komende weken.

Deze uitgebreide test duurt ongeveer 2 uur en kost € 110,-.

 

Uitgebreide mineralen/vitaminen test

Tekorten kunnen in kaart worden gebracht maar ook is mogelijk om eigen supplementen mee te nemen en die vervolgens te testen of die nodig zijn of wellicht dat een ander supplement beter is.

Deze testen duren ook ongeveer 2 uur en kost € 110,-

Behandeling van klachten

Bioresonantietherapie met de e-lybra kan ondersteuning bieden bij een legio van klachten.

Het e-lybra systeem bevat o.a. alle protocollen van Hulda Clark. Hulda Clark (1928-2009) was een natuurgeneeskundige, auteur en beoefenaar van alternatieve geneeskunde. Haar werk concentreerde zich met name op de rol van parasieten als oorzaak van gezondheidsproblemen, en bij het vinden van manieren om ze te verwijderen. Ze geloofde dat de ziekte wordt veroorzaakt door vreemde organismen en stoffen die het immuunsysteem beschadigen.

Meer informatie over de e-lybra is te vinden op: E-lybra 

Een behandeling met de e-lybra duurt 1,5 uur en kost € 75,-

Leef je leven in balans

    Pin It on Pinterest

    Share This